Förflytta dig till innehållet

Åbopolitiker polisanmäler sannfinländsk kollega för rasism

Jaakko Lindfors., Vänsterförbundet. ÅU-foto Vänsterförbundets Jaakko Lindfors har polisanmält Sannfinländarnas i Åbo ordförande Jyrki Åland. Orsaken är ett Facebookinläggg där Åland kör taxi och talar om…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

5 kommentarer: “Åbopolitiker polisanmäler sannfinländsk kollega för rasism

 1. Paul Lindberg skrev

  Bra, bra, braa! Superfint! Det är nog bäst att ha
  ”rätt” åsikt för att vara på den säkra sidan….

 2. Bambu Eriksson skrev

  ”Skyddskårena var beväpnade högerrölser” säger Lindfors. Det dessa vänster politiker som t.e.x Lindfors är att de vill glömma att Vita Skyddskårena var en motpart mot Röda gardet och Bolsjevikerna. Kanske de sist nämnda organisationerna är helt okej enligt Lindfors?

 3. Göran Ek skrev

  Varför är det gång på gång som en sannfinne tror sig ha ensamrätt till yttrandefrihet, men så fort någon kritiserar sannfinnarna så är det ”fel”, ”kränkande” och ”orättvist”? De gillar tydligen att kritisera allt och alla men tål inte kritik själva. De flesta av sannfinnarna så säger rakt ut vad de tycker och Halla-Aho paketerar rasimen i ett snyggt paket, men lika smutsigt byke som aldrig blir rent är det ändå fast man än tvättar det med starka kemikalier.
  Förr så hotade man barn med att tvätta munnen med tvål, så kanske denna metod fungerar även på sannfinnar. Finns tvättmedel som tar bort all smuts och mer där till.

 4. Maria Abrahamsson skrev

  Bra. Hoppas det blir någon påföljd. Kränka, förfölja, hota, hata behöver inte accepteras.
  Kom ihåg/gå tillbaka till presidentens nyårstal.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter