Förflytta dig till innehållet

Åboborna vill att staden anställer egen veterinär – nästan 4 000 skrev under namninsamling

Katarina Pada
En grupp kvinnor och en man står på rad. Mannen i mitten håller upp ett papper.
Initiativet för en kommunalveterinär i Åbo överräcktes vid stadshuset på måndagen. Från vänster: Mirka Muukkonen, Heidi Leyser-Kopra, Mika Maaskola, Linda Ahmeti, Anu Björkbacka, Taru Säteri och Britt-Marie Juup.
Ett invånarinitiativ som kräver att Åbo stad anställer en egen veterinär lämnades in till stadsfullmäktige vid stadshuset på måndagskvällen. Namninsamlingen överräcktes av Linda Ahmeti och den arbetsgrupp som arbetat med…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Åboborna vill att staden anställer egen veterinär – nästan 4 000 skrev under namninsamling

  1. Ann-Marie Hartman skrev

    Hoppas verkligen att det blir så. Som pensionär har man inte råd med dom allt dyrare veterinärkostnaderna. Anskaffningspriset av hund är litet jämfört mef alla vårdkostnader det kan bli kan vara oöverkomligt. Jag är en före detta hund ägare som hade otur då min hund blev drabbad av en hel del sjukdomar. Skulle gärna ha en hund igen men vågar inte skaffa på grund av mina tidigare erfarenheter.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter