Förflytta dig till innehållet

Åbobon Ulla, 71, tycker att datorspel passar alla åldrar – "Kanske inte just Counterstrike, men det finns säkert något spel som funkar"

Ulla Ström tycker att spelandet är ett bra tidsfördriv. Foto: Fredrik Häggman I en lägenhet i Runosbacken sitter Åbobon Ulla Ström, 71, bänkad framför speldatorn. Blicken är fokuserad…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

0 kommentarer: “Åbobon Ulla, 71, tycker att datorspel passar alla åldrar – "Kanske inte just Counterstrike, men det finns säkert något spel som funkar"

  1. Göran Ek skrev

    Man är ALDRIG för gammal för att spela och man är aldrig för gammal för att lära sig använda en dator bara man kastar bakåtsträvande tankar i skräpkorgen. Den som inte hänger med tiden och utvecklingen blir efter mevetet eller omedvetet.
    Vill man inte spela våldsamma skjutspel så finns det t.ex roliga rollspel som t.ex Divinity: Orgiginal Sin 1&2, Pillars of Eternity 1&2, Witcher-serien…. men räkna med mycket text/dialog och låååånga spel med val som gör att det är värt att spela dem många gånger och nästan aldrig känns som samma spel. Annars så är t.ex Mario eller annat valfritt plattformspel ett bra val om man bara vill spela en stund och inte kanske vill sätta 10+ timmar för en intro innan spelet öppnar sig och yyterligare 100+ timmar för att klara det.
    Mobilspel kan man oftast glömma, sällan där finns något av värde om man bortser från tidsfördriv medan man väntar på bussen, taxin….

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter