Förflytta dig till innehållet

Åbo stad utser Turun Lähimmäispalveluyhdistys till årets samarbetspartner 2020

Åbo stad har utsett Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry till årets samarbetspartner 2020. Föreningen har länge samarbetat med Åbo stad bland annat då det kommer till utvecklingen och organiseringen av seniormotion.

I fjol hade Föreningen en central roll ibland annat ”Voimaa Vanhuuteen”-projektet, och för organiseringen av balkonggymnastik för seniorer på våren då coronaepidemin bröt ut i Finland.

— Utan Lähimmäispalveluyhdistys insatser hade Åbo stad inte kunnat ordna balkonggymnastiken i så stor vidd som det ordnades, säger Åbo stads motionstjänsters projektchef Saija Kultala i ett pressmeddelande.

Åbo stad har också utsett Rolf Koivumäki till Årets föreningsarbetare. Koivumäki är verksamhetsledare på självförsvarsföreningen Sankukai. Koivumäki har agerat tränare utan lön sedan Sankukai grundades, och huvudtränare och verksamhetsansvarig sedan 1979.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter