Förflytta dig till innehållet

Åbo bjuder på kultur- och idrottsbiljetter åt alla Åbobor som fyller 65 år

Denna vecka skickar Åbo stad en hälsning till alla Åbobor som fyller 65 år. Brevet, som undertecknats av stadsdirektör Minna Arve, skickas till alla som fyller 65 år mellan den 1 januari och den 30 juni 2019.
De som firar sin födelsedag under sista halvan av året får brevet på hösten. Allt som allt får cirka 2 000 personer brevet i år.
Brevmottagarna får dessutom biljetter till två idrottsplatsbesök, två fredagskonserter med Åbo filharmoniska orkester och en inträdesbiljett till Åbo slott. Dessa besök ger möjlighet att stifta bekantskap med tjänsterna som ingår i tjänsten seniorarmbandet. Seniorarmbandet ger Åbobor som fyllt 65 år möjlighet att förmånligt utnyttja Åbo stads simhallar, gym, utomhusbad och kulturupplevelser.
Om man har förbjudit ens uppgifter lämnas över i direktmarknadsföringssyfte eller för marknads- eller åsiktsundersökningar får man inte brevet hem i brevlådan. I så fall kan man hämta det på Idrottscentralens kundtjänst, Blombergsplan 4, mot uppvisat identitetsbevis.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter