Förflytta dig till innehållet

Åbo Energi fann ett nytt hem i Österås – huset snålar med elen om andra behöver den mer

Stefan Holmström
En grupp människor bekantar sig med moderna, ljusa kontorslokaler
Från översta våningens tysta pausrum har anställda utsikt ut över motorvägen och mot Kuppis.
Många företag som har byggt nya kontorslokaler har fått tänka om som en följd av den ökade andelen distansjobb och nya arbetsmetoder. Åbo Energis nya lokaler i Österås planerades redan före pandemin men motsvarar det som behövs nu. – Det gick så som vi hade…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter