Förflytta dig till innehållet

Abiturienternas distansstudier upprör i Pargas – ledningen kritiseras för att ta till storsläggan

Carina Holm
två unga kvinnor med munskydd
Moa Karlsson (till vänster på bilden) är kritisk till hur Pargas stad väljer att hantera den situation som uppkommit efter att en person i den byggnad där det finsk- och svenskspråkiga gymnasiet håller till i Pargas, har insjuknat i corona. På bilden även abiturient Vilma Julin.
Pargas fattade i går beslut om att alla abiturienter som i höst ska delta i studentexamensprovet, övergår till distansundervisning från och med i dag, torsdag. Orsaken är att ett coronafall…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Abiturienternas distansstudier upprör i Pargas – ledningen kritiseras för att ta till storsläggan

  1. Ella Lepola skrev

    Det tär på en att se gymnasiestuderande i Åbo som ordnar gammeldans, har tj100 temadag och annat. I Pargas sitter vi abiturienter hemma själva och kämpar med kurser och skrivningar.

    Om elever som är karantän kunde få delta i studentskrivningar även i Pargas, så skulle vi abiturienter aldrig ha tvingats på distans!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter