Förflytta dig till innehållet

ÅA-forskare bidrar till kunskapen om coronaviruset och vaccin: ”Vi tänkte att vi kan hjälpa till”

Pressfoto
Glad man
Erik Niemelä började forska i coronaviruset då pandemin bröt ut, och har medverkat i en av fältets mest uppskattade studier.
Cellbiologen Erik Niemelä hör till de forskarna som började studera coronaviruset då pandemin bröt ut. År 2019 doktorerade Niemelä på Åbo Akademi med en avhandling i cancerforskning, men på våren…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “ÅA-forskare bidrar till kunskapen om coronaviruset och vaccin: ”Vi tänkte att vi kan hjälpa till”

  1. Göran Ek skrev

    En annan sak som är viktig i framtiden gällande att hindra pandemier är att WHO inte skulle låta sig mutas och hotas pga. något lands egenintressen och mot vad regimen vill och inte vill erkänna. Dessutom så måste man bli mer uppmärksam och lita mer på läkare och virologer som är visselbåsare som varnar om en risk långt innan t.ex WHO gör det, särskilt när visselblåsare försvinner. Det är skandal att ingen har fått göra en oberoende undersökning på ursprunget till SARS-CoV2 och kommer knappast att få veta det heller eftersom CCP kräver gransking av WHO:s rapport när den kommer ut. Spridningen kanske började på en marknad men varifrån kom djuren, försöksdjur från närliggande laboratorie? Bara en visseblåsare som vågar sätta sitt liv på spel kan komma med sanningen.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter