Wolves tog storseger mot serieledarna på bortaplan

Patri Filatoff satte Wolves enda mål i hemmamatchen mot Masku precis i början av andra halvlek. Foto: Mikael Heinrichs
Publicerad:

Nedflyttningshotade SC Wolves tog tre skrällpoäng under onsdagskvällen då serieledarna Wilpas besegrades i Salo.

Matchen inleddes med ett tidigt Wilpasmål, men i 30:e minuten kunde Jami Virtanen kvittera.

Strax innan halvtid var vändningen fullbordad genom mål av Patri Filatoff. Tidigt i andra halvlek utökade Matias Tulla ledningen ytterligare.

Slutsiffrorna skrevs 4-1 åt Pargasvargarna efter att Karl Kaasik nätat i sjunde tilläggsminuten.

Wolves är alltjämt kvar under nedflyttningsstrecket men klättrar förbi TOVE till 11:e plats i tabellen, med en match mer spelad.

I och med förlusten är Wilpas ledarposition hotad - FC Åland, P-Iirot och PIF behöver alla bara varsin vinst för att gå om.

Wolves startelva: Kaasik Karl, Filatoff Patri, Niinimaa Sampo, Tuominen Toni, Hannuniemi Jami, Tulla Matias, Tulla Lauri, Virtanen Jami, Laine Valtteri, Forsman Janne, Ylistalo Joel