Tullen söker 30-årig man som flydde i Korpo i går – ingen fara för utomstående

Publicerad:

Tullen har strax efter klockan ett i dag gått ut med ett myndighetsmeddelande i 112-appen där man begär in observationer angående en cirka 30-årig man som misstänks för brott. Det stora polispådraget i Korpo i går kväll handlar med andra ord om spaningar efter denna man.

30-åringen flydde från tullen i fredags kväll kring 18.30-tiden nära Korpo centrum. Man känner inte till var mannen befinner sig just nu.

Den ljushyade mannen i 30-årsåldern är utländsk och var klädd i en mörk jacka då han flydde från tullens tjänstemän. I meddelandet uppmanar tullen att man inte ska närma sig mannen på egen hand, trots att det inte finns skäl att tro att han är farlig för utomstående.

Strax innan klockan 14.30 passerade tre större polisbilar med blinkande ljus och sirenerna påslagna Pargas centrum i riktning mot skärgården.

Uppdaterad klockan 17.58, tipsnumret borttaget i och med att operationen avslutats. Uppdaterad klockan 14.33 med information om polisbilarna. Uppdaterad klockan 14.14 med några rättade skrivfel.

Publicerad: