Tolfte raka förlusten för uppgivet Boda

En fotbollsspelare
Gezim Voca satte två mål för Pargas IF i kryssmatchen mot TPV på lördagen. ÅU-foto
Publicerad:

FOTBOLL

Herrtrean

FC Boda är inte längre konkurrenskraftigt i herrarnas fotbollstrea. Pargas IF med en stark säsong bakom sig i serien tillskansade Kimitolaget sitt tolfte raka nederlag genom att vinna lördagens åboländska derby med 3–1 i Björkboda.

Hemmalaget höll nollan intakt i 42 minuter då Piffen på mindre äb två minuter gick upp i en 2–0-ledning. Målskyttar var Veli Hartola och Gesim Voca.

Tolv minuter in i andra halvlek utökade Micke Karlsson till ointagliga 3–0. Ahmed Al-Shekhils reducering med kvarten kvar hjälpte inte mycket för de rödsvarta.

Boda får förbereda sig på en ny säsong nere i fyra nästa år. För PIF är situationen en helt annan. Fjärdeplatsen med tre omgångar kvar att spela är Pargaselvans bästa på år och dar i division 3.