Förflytta dig till innehållet

65-åriga Åbobor fick gratulationsbrev med gamla fribiljetter – nu gör staden ett nytt försök

Arkiv/Jan-Ole Edberg
flagga och bro
Åbo stad beklagar missödet med fel datum på fribiljetterna. Alla Åbobor som är födda 1958 ska nu få nya brev med ersättande biljetter.

Åbo stad meddelar att man kommer skicka nya gratulationsbrev till alla Åbobor som är födda 1958.

Tidigare i veckan skickades det ut brev till alla som fyller 65 i år. Breven innehöll en hälsning från borgmästaren samt olika fribiljetter till kultur- och motionstjänster. Problemet var att fribiljetternas datum redan hade passerat.

Nu gör Åbo stad ett nytt försök och skickar en ny omgång brev med fribiljetter, den här gången med gällande datum. De nya breven kommer fram i mars och fribiljetterna är i kraft till slutet av 2023.

Staden bjuder brevens mottagare på gratis besök till två motionsställen, två fredagskonserter med Åbo filharmoniska orkester och ett besök till Åbo slott. På det här sättet vill staden få 65 år fyllda Åbobor att bekanta sig med det kultur- och motionsutbud som finns för den åldersgruppen inom stadens tjänster.

Åbo stad påminner att brevet inte skickas till personer som har förbjudit att ens kontaktuppgifter lämnas ut för direktmarknadsföringssyften eller marknads- och opinionsundersökningar. Dessa personer kan hämta upp brevet från idrottscentralens kundservice (Blombergsplan 4, öppet må-fre kl. 9-12 och 13–16) genom att visa upp identitetsbevis.

Åbo stad började skicka gratulationskort 2014.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter