Förflytta dig till innehållet

UPPDATERAD: 50 elever i distansundervisning får maten hem på Kimitoön

ÅU-foto
ÅU-foto På Kimitoön arrangeras skolmaten fortfarande enligt principen att bara elever som har närstudier får skolmat. Utöver det får de elever som gör skoluppgifterna på distans…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “UPPDATERAD: 50 elever i distansundervisning får maten hem på Kimitoön

  1. johan sundqvist skrev

    Varför inte ta exempel av städerna Mikkeli, Vanda, Jyväskylä, dela ut matkassar en gång i månaden till behövande familjer, inte kan man säga att Kimitoeleverna är utspridda på stort område, nog har nämnda städer stora områden. Om jag kommer ihåg rätt så är matkassens pris 40 euro i Jyväskylä för en månad. Dela ut matkassar skulle nog de 21 personer som blivit utan lön kunnat utföra, se till att alla familjer som har barn i skolan här inom Kimitoöns kommun får en matkass en gång i månaden. Men som vanligt, vissa beslutfattare inom kommunen tänker bara på pengar, inte på människornas välbefinnande.
    Johan Sundqvist
    SDP:s Fullmäktiges gruppordförande
    Kimitoöns Kommun

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter