Förflytta dig till innehållet

Jämn kamp mellan sommartid och vintertid – stort antal robotsvar i webbenkäten

En röd väckarklocka.
Vintertid leder knappt över sommartid i kampen om Finlands tidszon. Finländarna är överens om att vi ska sluta ställa om klockorna, men förslaget måste fortfarande behandlas i rådet och Europaparlamentet.…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Jämn kamp mellan sommartid och vintertid – stort antal robotsvar i webbenkäten

  1. Stig Leivo skrev

    Riktiga tiden är alltid den astronomiska tiden när solen är som högst (zenit) på middagen (mid-dag). Det är inte konstigare än det. Platta jordens folk kanske har andra tider. En indian lär ha sagt att den vita mannen är en idiot som tror att mattan blir längre med att kapa den och skarva den i andra ändan.

  2. Göran Ek skrev

    Sak samma om det är genererat eller ej, bara man slipper vrida klockan till en påhittad sommartid. Normaltid och kanske en ändring av tidszonen västerut är det rätta. Finns lampor att köpa om man ogillar mörker på vintern eller så hoppas man på mycket snö och gardiner på sommaren för att stänga ut ljuset på kvällen/natten.

  3. Ingmar Forne skrev

    220000 svar genererade av robotar. Någon eller några har alltså ansett det mödan värt att försöka manipulera resultatet.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter