Förflytta dig till innehållet

Gammal bärgård i Nagu ska bli gästhamn och ta emot turister

Alla byggnader genomgår grundliga renoveringar. Ägaren Oskari Liimatainen ser stor potential för Åbolands skärgård. – Jag vill vara med och skapa förutsättningarna för turism till skärgården, säger han. Foto: Emma Strömberg Det snickras och hamras i alla knutar. Alla byggnader på…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

3 kommentarer: “Gammal bärgård i Nagu ska bli gästhamn och ta emot turister

 1. zeke skrev

  Hobbyjakt för turistgrupper? På riktigt? Fy f…
  Hur är en sån människa funtad som föder upp djur för att turister ska få skjuta dem för skojs skull? Har man ingen moral alls? Nu rasade nog min respekt för den firman. Är det så här det ska bli nu i skärin? Hobbyslakt för turister. Bläh.

 2. Britt-Marie juup skrev

  Jakt och fiske för skojs skull! Fy farao! Företagsgrupper som kommer ut för att slakta fasan, duvor och annat småvilt i skogen runt Tackork gård. Det är att skymfa Margot Wikströms otroligt fina verksamhet tidigare på gården. Jag visste inte att det fortfarande ens finns företag som ännu sysslar med hobbyslakt? Det är so last season! Det borde man väl som marknadsföringskonsult för företag redan ha insett. Företag som är måna om sitt rykte och har höga värderingar vill nog inte år 2018 profilera sig som en som deltar i slakt av ”just utsläppta fasaner”. Samtidigt som barn får komma och gulla med andra djur smäller det i buskarna.

 3. Naturvän skrev

  Planerade jaktverksamheten som beskrivs passar inte i skärgården. Den är i högsta grad grym och oetisk. Synd att Tackork ska få sådan verksamhet som förstör derar image.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *