Förflytta dig till innehållet

178 nya coronafall i Finland – 4 nya i Åbo

Institutet för hälsa och välfärd meddelar på söndagen om 178 nya coronafall, vilket innebär att sammanlagt 16 291 personer i Finland smittats sedan epidemins start. Av alla de smittade uppskattas…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “178 nya coronafall i Finland – 4 nya i Åbo

  1. Susanne Nyman skrev

    Det skulle vara intressant att veta exakt hur många som är sjuka för tillfället på de olika orterna, alltså utan att ta med dom som har tillfrisknat i siffrorna.
    Jag vill också gärna veta hur stor procent av de som tillfrisknat som fick bestående skador på något vis. Och gärna också hur stor procent som får milda eller inga symptom.
    Jag tycker att det är konstigt att myndigheterna inte ger råd till allmänheten hur man kan stärka sitt immunförsvar. T.ex adekvata mängder D vitamin behövs för att aktivera T cellerna i immunförsvaret, likaså behövs zink, C vitamin och jod o.s.v
    Flunssor blir ju alltid värre då befolkningens D-vitaminnivåer minskar på hösten. Vi måste också anpassa vitaminrekommendationerna mera enligt personliga behov. Om vi blir sjuka behövs ju betydligt mera vitaminer och mineraler än vad vi behöver för vanligt underhåll.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter