Förflytta dig till innehållet

16 restauranger tävlar om Åbos bästa meny – sik, and och inhemska bär ska stå på menyn

Sammanlagt 32 personer från 16 restauranger skapar totalt 42 rätter när tävlingen Turku menu avgörs på måndag. Foto: Robin Sjöstrand Med förutbestämda råvaror ska en trerättersmeny som representerar Åbo skapas. Utgångspunkten är lika för alla och det är menyn som helhet…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *